Α ΕΣΚΑΣΕ

Μάης Κωνσταντινίδης:’Σε πολύ κακό σημείο η φυσική μας κατάσταση’

Ο κόουτς της Παναγίτσας Μάης Κωνσταντινίδης έδωσε συγχαρητήρια στο Σχηματάρι για την πρόκριση του στον τελικό ενώ για τη δική του ομάδα είπε πως το πρόβλημα στη φυσική κατάσταση δεν επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Για το μέλλον του στην ομάδα της Χαλκίδας, είπε πως όλα είναι ρευστά καθώς τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα ραντεβού με τη διοίκηση.

‘Ήταν μια δίκαιη νίκη του Σχηματαρίου, μια ομάδα που φάνηκε περισσότερο δουλεμένη από εμάς κυρίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Εμείς προσπαθήσαμε από την αρχή του αγώνα να πάμε σε μια λογική με σύνθετες άμυνες ώστε να τους βάλουμε στη διαδικασία να σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν στην επίθεση. Θεωρώ, ότι σε αυτό τα πήγαμε καλά μια που κατεβάσαμε το Σχηματάρι κατά πολύ στο μέσο όρο του στην επίθεση.

Η φυσική κατάσταση όμως της ομάδας ήταν σε πολύ κακό σημείο και είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες να κουραστούν και η επιθετική μας παραγωγή να είναι ισχνή. 

Απ’ όλη την πορεία το Σχηματάρι φάνηκε πως άξιζε να φτάσει στον τελικό και του αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς ως ομάδα πρέπει να πάρουμε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις και η προσωπική μου άποψη είναι πως η ομάδα πρέπει να βαδίσει σε ένα διαφορετικό μοντέλο.

Η προσπάθεια από τη διοίκηση είναι σοβαρή, δείγμα ότι ακόμα και προς το τέλος του πρωταθλήματος προσπάθησαν να αλλάξουν τις ισορροπίες με την αλλαγή του προπονητή και την επιστροφή κάποιων παικτών. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, ήταν δομικά τα προβλήματα’.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι και τη νέα περίοδο στον πάγκο της Παναγίτσας ο Μ.Κωνσταντινίδης είπε:’Έχουμε ένα ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες, θα δούμε ποια θα είναι τα δεδομένα και αν συγκλίνουν οι απόψεις μας. Αυτή τη στιγμή πάντως, όλα είναι ανοικτά’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou