ΕΦΗΒΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ-Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ 49-46

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου έφτασαν σήμερα το μεσημέρι οι έφηβοι του Γ.Σ.Ιτέας χάνοντας τελικά στις λεπτομέρειες με 49-46.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ιτέα είναι πολύ πιθανό τελικά να πάρει την 3η θέση στον γ’ όμιλο της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, μια αν μη τι άλλο μεγάλη επιτυχία για για την ομάδα του Χρήστου Μωραϊτη.

Κλειστό ματς το σημερινό, με αστοχία και από τις δύο ομάδες και τον αγώνα να πηγαίνει από το ξεκίνημα του στον πόντο.

Πάντως, στο τέλος η Ιτέα είχε πολλές ευκαιρίες να περάσει μπροστά στο σκορ και να πετύχει μια ιστορικής σημασίας νίκη που θα τις έδινε και τη 2η θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Στο 47-46 ο Κουτρόγιαννος αστόχησε σε τρίποντο, στην επίθεση του Κολοσσού οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκλεψαν τη μπάλα για να αστοχήσει σε ελεύθερο σουτ δύο πόντων ο Παπαδρόσος και ο Κοντογιάννης να πάρει το επιθετικό ριμπάουντ και το φάουλ. Από τη γραμμή των βολών όμως είχε 0/2 για να παραμείνει το 47-46.

Αμέσως η Ιτέα έκανε φάουλ για να σταματήσει το χρόνο και ο Χατζηγεωργίου του Κολοσσού διαμόρφωσε με 2/2 βολές το 49-46.

Στην τελευταία επίθεση της Ιτέας αστόχησαν σε διαδοχικά τρίποντα για την ισοφάριση οι Παγώνης και Σανούδος με το 49-46 να παραμένει ως το τελικό αποτέλεσμα.

Αύριο με νίκη απέναντι στη Μύκονο ο Γ.Σ.Ιτέας σφραγίζει την 3η θέση κλείνοντας με απόλυτη επιτυχία τη χρονιά.

Διαιτητές: Τζίνης-Δελαγραμμάτικας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-11, 23-21, 41-40, 49-46.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Γρεμμενάς): Τσούλος 4, Φεσάκης 3 (1), Γεωργαλής, Χατζηγεωργίου 9 (1), Μόραλης 6, Βασιλαράκης 8 (2), Γκίνης 6 (1), Παπαδόπουλος 2, Χάρης 2, Οθείτης 6, Γανωτάκης, Εγγλέζος 2.

Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Κουτρόγιαννος 3 (1), Παγώνης 10 (2), Κοντογιάννης 8, Βούτσινος 2, Σανούδος 1, Κρικέλας 6, Δημητρίου 6, Παπαδρόσος 2, Σκούρας 8.

Σχετικά άρθρα

Εφήβων: Οι αντίπαλοι του Πρωτέα Σχηματαρίου στην προκριματική φάση του Μεσολογγίου

pannikolaou

Το 3×3 Street Basketball powered by ΔΕΗ Α.Ε. στη Λαμία! (video)

pannikolaou

Εφήβων: Back to back τίτλος για τον Πρωτέα Σχηματαρίου! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1986

pannikolaou