Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ): ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 71-50

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

Το προβάδισμα στον Άρη!

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 71-50

Το προβάδισμα στο σκορ με 2-1 στη σειρά των ημιτελικών πήρε ο Άρης Θήβας που κέρδισε σήμερα το απόγευμα στην έδρα του τη Μαλεσίνα με 71-50 και πλέον το ερχόμενο Σάββατο έχει το πρώτο…ματς μπολ εφόσον καταφέρει να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της ομάδας του Θάνου.

Οι γηπεδούχοι πήραν καθαρό προβάδισμα στο σκορ στο β’ ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μισό της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (41-35).

Ένα πρώτο ημίχρονο κόντρα στα…προγνωστικά που ήθελαν κυρίαρχες τις άμυνες, με συνολικά 76 πόντους.

Η συνέχεια όμως βρήκε τον Άρη με βασικό προσόν την άμυνά του να παίρνει διαφορά ασφαλείας στο σκορ, ξεφεύγοντας με διψήφια διαφορά πόντων για να πάρει τελικά τη νίκη με 71-50 καθώς στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Χρήστου δέχθηκε μόλις 15 πόντους!

Η Μαλεσίνα από την πλευρά της στο β’ ημίχρονο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο ρυθμό του Άρη και όταν έμεινε πίσω στο σκορ ο Θάνος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους μικρούς κοιτάζοντας πλέον το επόμενο παιχνίδι στοχεύοντας στην ισοφάριση ώστε να έχει μια ακόμα ευκαιρία στο κλειστό της Θήβας.

Από τον Άρη που νίκησε δίκαια με τον Χρήστου επίσης να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής στο β’ ημίχρονο, πολύ καλοί οι Γκόλιας, Ψαριανός.

Από τη Μαλεσίνα ξεχώρισε ο Κατσαγάνης με 16 πόντους.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος-Χριστοδούλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-14, 19-21, 18-9, 12-6.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Χρήστου): Τσαραμπάρης, Καραδόπουλος, Ματσαγγούρας 4, Γκόλιας 17 (1), Λυμπερίου, Τσιρόπουλος 13, Κλούρας 6, Μανώλας 10 (2), Χαρίσης 6, Ευγενίου 5, Καλπούζος, Ψαριανός 10.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος): Κατσαγάνης 16, Κανακάρης 2, Γάτος 8 (2), Βίγγος 2, Παπαδημητρίου 11 (1), Ψωρομίτας, Συριστρατίδης 11 (1), Τούντας, Περλεπές, Καραμίντζος, Παπαδιάς, Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou