Α1 Α2

Βασ.Μπρατσιάκος:’Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη’

Η Κύμη έκανε το πρώτο βήμα απέναντι στη Δόξα Λευκάδας και αύριο έχει μπροστά της τον δεύτερο ‘τελικό’ με σαφώς ένα πιο δυνατό αντίπαλο όπως είναι το Ρέθυμνο.

Ο κόουτς της ομάδας Βασίλης Μπρατσιάκος δηλώσει αισιόδοξος για την αυριανή συνάντηση, τονίζοντας πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη σελίδα της ομάδας:

‘Την προηγούμενη εβδομάδα καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη που ήταν μονόδρομος για εμάς. Δεν στεκόμαστε όμως εκεί, καθώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε. Αυτό που κρατάμε όμως είναι ότι η ομάδα έπαιξε ξανά με τον τρόπο που παίζαμε στον 1ο γύρο, με πολύ δυνατή άμυνα, με σωστές επιλογές στην επίθεση και κυρίως με μεγάλη αυταπάρνηση και με πολύ πάθος. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα μεγάλο ματς για την ομάδα μας, έναν ακόμα «τελικό»! Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο μέσα στην Κρήτη και το έργο μας μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα με σπουδαία ιστορία στην Basket League, που παίζει πολύ επιθετικό μπάσκετ και παίρνει τεράστια υποστήριξη από τους φιλάθλους του μέσα στην έδρα του. Εμείς όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Αν τα καταφέρουμε θα ήμαστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην Α1. Το Ρέθυμνο θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες του για τα play off, ενώ εμείς να κάνουμε βήμα παραμονής. Οπότε περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, ένα πραγματικά μεγάλο ματς. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα για την νίκη και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα φανούμε πιστοί στο ραντεβού μας με την ιστορία και θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία’.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou