Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης:’Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας’

Ο Χρήστος Μωραϊτης τόνισε πως αυτό είναι το τρίτο στη σειρά ματς που η ομάδα του κερδίζει στον πόντο κάτι που δείχνει όπως είπε πως υπάρχει ψυχολογία νικητή. Έδωσε συγχαρητήρια στον Τελεθριακό, που όπως ανέφερε τον αδικεί η βαθμολογική του θέση, αλλά και στον Μπαντελά για το μεγάλο σουτ στο τέλος. Παράλληλα, αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον παράγοντα της Ιτέας κ.Τσίρο.

‘Καταρχάς είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με σπουδαίο ρόστερ, πολύ ικανό προπονητή, που αδικείται κατάφωρα από την βαθμολογική της θέση.

Είναι το τρίτο ματς στην σειρά που κερδίζουμε και το κερδίζουμε στον πόντο! Αυτό δείχνει ότι έχουμε ψυχολογία νικητή και παίρνουμε σωστές αποφάσεις στο τέλος.

Δεν είχαμε προετοιμαστεί όπως ήθελα για το ματς γιατί είχαμε τραυματίες (Πράππας) είχαμε και αγώνες παιδικό-εφηβικών τμημάτων (δεν έπαιξαν πολύ οι μικροί) πράγμα που μας στέρησε πολύ την ενέργεια που βγάζουν τα νεαρά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από το επιθετικό κομμάτι όμως παίρνουμε κακό βαθμό στην άμυνα και ιδίως πάνω στον Ιωακείμ που ήταν άλυτο πρόβλημα για εμάς σε όλο το ματς.

Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, συναρπαστικός, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στον Μπαντελά για το μεγάλο σουτ που έβαλε στο τέλος όπως και στην ομάδα του Τελεθριακου για το μπάσκετ που έπαιξε …. Προσωπικά αφιερώνω τη νίκη στον αντιπρόεδρο του συλλόγου κύριο Τσίρο για την πολύπλευρη προσφορά του. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Άρη την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς . Ελπίζω να μην μας επηρεάσει η διακοπή.’

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou