Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΓΑΣ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ 62-67

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Αρτάκη από τα παλιά!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΓΑΣ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ 62-67

Στην αγωνιστική των εκπλήξεων, ο ΓΑΣ Ν.Αρτάκης ήρθε το βράδυ της Κυριακής να βάλει το…κερασάκι στην τούρτα κερδίζοντας τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλκίδας με 67-62 στο κλειστό της Πειραϊκής, για να συμπληρωθεί μια αγωνιστική των μεγάλων ανατροπών!

Η ομάδα του Καραγιάννη μπορεί να ήταν θεωρητικά το αουτσάϊντερ του αγώνα, αλλά η εμπειρία των παικτών της βοήθησε για να πάρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο που τις δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ακόμα και για είσοδό της στα play-off ανόδου για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές μετά την πρώτη περίοδο για να κλείσουν το ημίχρονο μπροστά με 21-28.

Προς το τέλος του ντέρμπι οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την Αρτάκη να φτάνει στη νίκη με διαδοχικούς πόντους από τους Φλώρο και Ι. Καραγιάννη για να επικρατήσει με 67-62.

Από τον Απόλλωνα που γνώρισε μια ήττα χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο, ξεχώρισαν ο Τζάνος και οι Καψούλης, Πούλος επιθετικά.

Από την πολύ καλή Αρτάκη, εξαιρετικός ο Φλώρος όπως και ο Στεφανίδης, κέρδισε πολλές μάχες ο Μαρκάκης, καθοριστικοί οι Καραγιάννης και Κοφινάς.

Ο αγώνα πάντως σημαδεύτηκε από τον σοβαρό όπως φάνηκε αρχικά τραυματισμό στο γόνατο του Ανδρέου του Απόλλωνα Χαλκίδας, στον οποίο η ομάδα του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Χατζής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-8, 8-20, 19-20, 17-19.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκλιάτης): Τζάνος 12 (2), Μιχελής, Λυμπερόπουλος, Καψούλης 17 (1), Πούλος 19 (3), Γιακομίδης 8 (1), Μήλιος 2, Ανδρέου 4, Ιωάννου.

ΓΑΣ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ (Καραγιάννης): Σωτηράκης 7 (1), Κοφινάς 8 (1), Καραγιάννης Νικ. 2, Καραγιάννης Ι. 10, Στεφανίδης 14 (4), Φλώρος 12, Μαρκάκης 9, Βλάχος 5.

*Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσει photo album από τον αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Ληλάντιο 75-55 (photo: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική-Τελική)

pannikolaou