Α ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ

Ισόπαλοι στο φιλικό 62-62 Άρης Θήβας-Ολυμπιακός (έφηβοι)

Μεγάλη επιτυχία είχε το φιλικό που διοργάνωσε χθες στη Θήβα ο Άρης αντιμετωπίζοντας το τμήμα εφήβων του Ολυμπιακού με τα έσοδα από τον αγώνα να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για το ειδικό σχολείο της Θήβας.

Μπροστά σε περίπου 250 θεατές, ο Άρης που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Χρήστο Χρήστου έδειξε πως…έχει σφυγμό, έπαιξε καλό μπάσκετ για να αναδειχθεί τελικά ισόπαλος (!) με τον Ολυμπιακό με 62-62 καθώς λόγω του φιλικού χαρακτήρα της αναμέτρησης θεωρήθηκε σκόπιμο να μην ακολουθήσει 5λεπτη παράταση.

Οι ‘κιτρινόμαυροι’ είχαν για κορυφαίο τον Νίκο Μανώλα με 28 (3) πόντους ενώ έπαιξαν και με αρκετά παιδιά από τα τμήματα εφήβων και παίδων στη σύνθεσή τους. Απουσίαζαν οι Σκυριανός και Ψαριανός.

Από τον Ολυμπιακό πολύ καλός ο Αρσενόπουλος που τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθεί από τον Ολυμπιακό για να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο!

Με τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε και ο Θηβαίος Χάλιος που πέρυσι πήρε μεταγραφή από τον Άρη για τον Ολυμπιακό και ήταν και ο μοναδικός παίδας στη σύνθεση των φιλοξενούμενων.

Στον φιλικό αγώνα έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θήβας Σπύρος Νικολάου, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Χάρης ΒΑσιλείου ενώ στο πάγκο των ‘ερυθρόλευκων’ ήταν και ο Αργύρης Καμπούρης που δεν είπε όχι στα αμέτρητα αυτόγραφα που του ζήτησαν οι πιτσιρικάδες!

Μάλιστα, ο Καμπούρης δέχθηκε την πρόσκληση του Άρη Θήβας και θα παραβρεθεί στο χορό της ομάδας στις 11 Φεβρουαρίου όπου και θα τιμηθεί για την προσφορά του στο μπάσκετ από τους ‘κιτρινόμαυρους’.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Χριστοδούλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-13, 13-10, 10-22, 22-17.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Χρήστου): Βλάχος, Καραδόπουλος, Ματσαγγούρας 2, Γκόλιας 12 (2), Λυμπερίου, Τσιρόπουλος 7, Κλούρας 1, Μανώλας 28 (3), Χαρίσης 12, Ευγενίου, Τσαραμπάρης, Αστέρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρυσανθόπουλος): Μπαλλής, Μερισιώτης 7, Στρίγας 2, Παπαγεωργίου 7, Τζάϊδας 4, Φίλα 7, Αρσενόπουλος 23 (5), Γερονίκος 8, Κιουρτζίδης 3, Χάλιος 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou