Over play Uncategorized

Βράβευση από τον ΣΕΠΚ σε Μπρατσιάκο και Ζαρονικόλα

Στην κατάμεστη αίθουσα του “Athens Avenue Hotel” ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ παράλληλα τίμησε εξέχουσες προσωπικότητες του μπάσκετ και βράβευσε τους προπονητές που σημείωσαν επιτυχία μέσα στο 2016.

Ανάμεσά τους και δύο προπονητές ομάδων της τοπικής Ένωσης. Ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που βρέθηκε για 7η σερί (!) χρονιά στην εκδήλωση του ΣΕΠΚ, αυτή τη φορά για να βραβευτεί για την άνοδο της Κύμης ως πρωταθλητής από την Α2 στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Είχαν προηγηθεί 3 άνοδοι ακόμα με την Κύμη, δύο με την Παναγίτσα και μία με την Αχαρνής.

Αλλά και ο Λουκάς Ζαρονικόλας που βραβεύτηκε για τον τίτλο που πήρε με τον Λοκρό Αταλάντης και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Παναγιώτη Γιαννάκη που αναφέρθηκε στην επίμονη προσπάθεια του Συνδέσμου σε ότι αφορά την επιμόρφωση των μελών του, αλλά και στο συνδικαλιστικό του έργο. Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ στάθηκε στη δυναμική προσέλευση του κόσμου και στη συνέχεια υπογράμμισε την προσπάθεια για κατοχύρωση και διασφάλιση της κατάρτισης και της πιστοποίησης των Ελλήνων προπονητών, μέσω των συζητήσεων με την Πολιτεία για τον νέο αθλητικό νόμο.

Μετά τον χαιρετισμό του Παναγιώτη Γιαννάκη βραβεύτηκαν τέσσερις άνθρωποι που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο ελληνικό μπάσκετ και έχουν παρουσιάσει λαμπρό έργο: ο Τάκης Κορωναίος, ο Σταύρος Κατσαφάδος, ο Νίκος Νεσιάδης και ο Δημήτρης Μπασούρης.

Σχετικά άρθρα

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou