Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης:’Είχαμε κακές επιλογές’

Την ανωτερότητα της Μαλεσίνας παραδέχθηκε ο κόουτς της Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης που σημείωσε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της αλλά μπέρδεψε το γρήγορα με το βιαστικά.

Είπε επίσης, πως αυτό είναι το δεύτερο εκτός έδρας ματς που η ομάδα του είναι κακή και αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουν να το διορθώσουν.

‘Συγχαρητήρια στην ομάδα της Μαλεσίνας για τη νίκη και τη δίκαιη επικράτηση αλλά και την άψογη φιλοξενία. Εμείς ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αντάξιοι της σημασίας του παιχνιδιού.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα αλλά μπερδέψαμε το γρήγορα με το βιαστικά. Είχαμε πολύ κακές επιλογές απέναντι στην άμυνα της Μαλεσίνας και κακό διάβασμα των φάσεων, κάτι που οφείλεται και στην απειρία του συνόλου.

Όταν σκοράρεις εκτός έδρας σε ένα ημίχρονο 20 πόντους δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν πόσο μάλλον δε μια μια ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους στο παρκέ και με καυτή έδρα. Αν αναλογιστούμε ότι έλειπε και ο Κατσαγάνης καταλαβαίνουμε το μέγεθος της αποτυχίας μας.

Είναι το δεύτερο εκτός έδρας ματς που παρουσιάζουμε κακή εικόνα και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία χαρά ευτυχία και ευημερία’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou