Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος:’Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη’

Ο Γιώργος Βελισσαράκος έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας του μετά το ‘τεμπέλικο’ ξεκίνημα που έκανε, όπως το χαρακτήρισε, ενώ κάνοντας το ταμείο στο τέλος του πρώτου γύρου είπε πως είναι ευχαριστημένος στοχεύοντας πλέον να γίνουν καλύτεροι ως παίκτες και ως ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

‘Ξεκινήσαμε το παιχνίδι παίζοντας ‘τεμπέλικο’ μπάσκετ, χωρίς πάθος, ενέργεια, ταχύτητα, λες και θα μας χάριζαν κάποιοι τη νίκη.

Το 2-10 μας ‘ξύπνησε’ και ξεκινώντας από την άμυνα που μας έδωσε αρκετούς αιφνιδιασμούς τελειώσαμε το πρώτο δεκάλεπτο με 15-12.

Στη συνέχεια, πάντα με βάση την άμυνα, μεγαλώσαμε τη διαφορά παρ’ όλο που είχαμε λάθος επιλογές απέναντι στην άμυνα ζώνης του Απόλλωνα Λιβαδειάς.

Μου άρεσε ο Απόλλωνας που χρησιμοποιεί αρκετούς μικρούς παίκτες και παίζει ωραίο μπάσκετ.

Κάνοντας ‘ταμείο’ στο τέλος του πρώτου γύρου είπα στους παίκτες μου ότι είναι ‘μαγκιά’ αυτό που καταφέρνουν σε κάθε παιχνίδι, κάνοντας μόνο 2 προπονήσεις την εβδομάδα.

Ο στόχος μας παραμένει ίδιος. Να γίνουμε καλύτεροι σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία. 

Πολύ καλή η διαιτησία από τους Τσάλλα και Χατζή.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές πάντα με υγεία και να μην αφήσουμε κανένα να μας κλέψει το χαμόγελο’.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou