Α ΕΣΚΑΣΕ

Βασ.Ροζάνας:’Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ’

Ο κόουτς του Απόλλωνα Λιβαδειάς Βασίλης Ροζάνας σε δηλώσεις του τόνισε πως η νίκη της ΑΓΕΧ ήταν δίκαιη λέγοντας πως η δική του ομάδα πλήρωσε τα πολλά λάθη αλλά και τα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ που έδωσαν τη δυνατότητα στους αντιπάλους τους να εκδηλώσουν δεύτερες επιθέσεις.

Σημείωσε πάντως, πως ο Απόλλωνας μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει από αυτή τη χρονιά καθώς εφόσον τα καταφέρει και παραμείνει στην κατηγορία, οι μικροί παίκτες που χρησιμοποιεί θα έχουν πάρει πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

‘Η ΑΓΕΧ ήταν καλύτερη και νίκησε αναμφίβολα δίκαια. Εμείς ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα αλλά όταν οι αντίπαλοι μας αντέδρασαν δεν ακολουθήσαμε. Είχαμε και ένα καταστροφικό δίλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που ότι λάθος κάναμε το πληρώσαμε.

Κάναμε αρκετά λάθη που τα περισσότερα απ’ αυτά τα εκμεταλλεύτηκε η ΑΓΕΧ. Στην άμυνα ενώ πηγαίναμε καλά χάσαμε πολλά ριμπάουντ με αποτέλεσμα να δεχθούμε καλάθια από δεύτερες επιθέσεις.

Για εμάς είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς και απουσίες βασικών μας παικτών. Χθες έλειπαν οι Καρφάκης, Γιαμάς, Κουβαράς.

Πρώτος στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να ‘ψήσουμε’ τους μικρούς για το μέλλον. Αν τα καταφέρουμε, του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτεροι’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou