Α1

Το ντέρμπι σήμερα είναι στην Κάνηθο!

ΣΤΙΣ 19:00 Η ΚΥΜΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ‘ΤΕΛΙΚΟ’ ΤΗΣ Α1 ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΦ ΚΑΙ ΑΝΤΕΚΜΠΟΓΙΕ.

Σήμερα μπορεί να είναι η μέρα του μεγάλου ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, αλλά το ενδιαφέρον για τους μπασκετικούς αρχίζει και τελειώνει στο κλειστό της Κανήθου, εκεί που η Κύμη θα υποδεχθεί σήμερα στις 7 μ.μ. στον ‘τελικό’ της Α1 τα Τρίκαλα.

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με παρόμοιο τρόπο το πρωτάθλημα, με μία νίκη και τρεις ήττες, και θέλουν διακαώς την νίκη στο συγκεκριμένο ματς για να αφήσουν τον αντίπαλο τους πίσω στην βαθμολογία και για να πάρουν ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν την φετινή σεζόν, την 4η διαδοχική τους στην Α1, με μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Καταρχάς, στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος αντικατέστησε τον Κώστα Φλεβαράκη. Επιπλέον, στο ρόστερ παρέμειναν μόλις 4 παίκτες, οι Νίκος Καλλές, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης και Γιάννης Καραθανάσης, ενώ αποκτήθηκαν οι Ολεξάντρ Λίποβι, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Άγγελος Τσαγκαράκης, Γκιλβίντας Μπιρούτα, Κέλσι Μπάρλοου, Μάικ Κάφεϊ, Ντέιβιντ Χότον και Μάλκομ ΜακΜίλαν. Ο τελευταίος τραυματίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική και στην θέση του ήρθε δανεικός από την ΑΕΚ ο νεαρός Βόσνιος Έντιν Άτιτς, ενώ δανεικός από τον Άρη ήρθε ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Αναφέραμε ότι στις 4 πρώτες αγωνιστικές η ομάδα των Τρικάλων έχει πετύχει μία νίκη, την 2η αγωνιστική στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ έχει ηττηθεί από τον Άρη, το Λαύριο και την ΑΕΚ. Πρώτος τους σκόρερ στο πρωτάθλημα είναι ο Αμερικάνος Κέλσι Μπάρλοου, ο οποίος είναι γιος του Κεν Μπάρλοου, ενός από τους καλύτερους Αμερικάνους που έχουν αγωνιστεί στην χώρα μας.

Από την άλλη, η Κύμη SEAJETS προέρχεται από δύο εντός προγράμματος ήττες, από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και βλέπει το ματς με τα Τρίκαλα ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γυρίσει στις νίκες. Ο κόουτς Μπρατσιάκος θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του δύο νέα «όπλα», τους Αντεγμπόγιε και Κοστόφ, οι οποίοι θα κάνουν ντεμπούτο με την φανέλα των γηπεδούχων. Οι δύο νέοι ξένοι της Κύμης δεν είναι «άγνωστοι» στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ο πρώτος έχει αγωνιστεί στην Κηφισιά και στον Άρη, ενώ ο δεύτερος στην Καβάλα. Να σημειώσουμε εδώ ότι από τους 6 ξένους της ομάδας της Εύβοιας μόνο ο Μόργκαν πλέον δεν είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην χώρα μας!

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou