Uncategorized Α1

Βασ.Μπρατσιάκος:’Κέρδισε ο πιο τυχερός’

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος στάθηκε παρά την πικρία του για την ήττα στο τέλος από τη Δόξα Λευκάδας στο γεγονός ότι από τέτοια ματς βγαίνει νικητής πάνω από όλους το ίδιο το μπάσκετ, ενώ απέδωσε τη νίκη των γηπεδούχων στην τύχη που είχαν προς το τέλος με το μέρος του οι γηπεδούχοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαλκιδέου τεχνικού:

‘Καταρχήν πρέπει να πούμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας για την νίκη της. Σήμερα ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, και όπως πήγε ο αγώνας, ο πιο τυχερός ίσως, στο τέλος θα κέρδιζε. Η ομάδα της Λευκάδας έβαλε κάποια πάρα πολύ μεγάλα σουτ, δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τον Ουέλς όσα μαρκαρίσματα κι αν αλλάξαμε πάνω του και νομίζω ότι σήμερα κέρδισε το μπάσκετ πρώτα απ’ όλα. Έγινε ένα σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες σε ένα γεμάτο γήπεδο. Η καλύτερη διαφήμιση για την Basket League σε κόσμια επίπεδα, με μια πολύ καλή διαιτησία. Έχω να πω συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι όλα τα ματς από εδώ και πέρα να είναι σαν και αυτό.

Νομίζω ότι το φετινό είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα τουλάχιστον της τελευταίας δεκαετίας. Ομάδες όπως εμείς και η Λευκάδα, και η Αμαλιάδα ακόμη η οποία πήγε στην δεύτερη παράταση τον αγώνα με τον Άρη, είναι ενισχυμένες και οι αποστάσεις έχουν μικρύνει. Πρέπει να παίξεις μπάσκετ για να κερδίσεις. Δεν κερδίζουν ούτε τα ονόματα, ούτε τα χρήματα. Πρέπει να παίξεις μπάσκετ να δείξεις μέσα στο παρκέ ότι είσαι καλύτερος ,και νομίζω ότι όλες οι ομάδες της Basket League έχουν σπουδαία ρόστερ και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος.

Τα προηγούμενα χρόνια ίσως να ήταν αρκετές πέντε ή έξι νίκες, νομίζω ότι φέτος θα χρειαστούν περισσότερες και θέλουμε όλοι να χρειαστούν περισσότερες εφέτος γιατί έτσι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα, η ομάδα μου, η ομάδα της Λευκάδας ή κάποιες άλλες ομάδες που ολοκλήρωσαν το ρόστερ τελευταίες, όσο περνάει ο χρόνος θα γίνονται πιο καλές και θα είναι δύσκολο σε πολλούς αντιπάλους και να σπάνε την έδρα και να κερδίζουν το παιχνίδι. Θα γίνονται μάχες κάθε αγωνιστική. Πρέπει να είσαι έτοιμος και να καταθέσεις ψυχή και σώμα στο παρκέ.’

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou