Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 53-69

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Γκολ(ιας) για τίτλο!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 53-69

Ο Γκόλιας, μπορεί το πρώτο συνθετικό του ονόματός του να παραπέμπει στο ποδόσφαιρο, αλλά εκεί δεν ξέρουμε τις ικανότητες του. Για αυτές που γνωρίζουμε πάντως και που έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, ο έμπειρος γκαρντ του Άρη είναι αυθεντία και αυτό δεν αμφισβητείται…

Σήμερα στη Λιβαδειά, είχε μια άμυνα προσαρμοσμένη πάνω του αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να πετύχει 35 πόντους με 5 τρίποντα και να οδηγήσει τον Άρη σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, απ’ αυτές που του δίνουν το δικαίωμα να ονειρεύεται πως φέτος μπορεί να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου…

Σημείο-κλεισί της αναμέτρησης η β’ περίοδος όταν ο Άρης έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 9-19 παίρνοντας διαφορά ασφαλείας στο σκορ με το ημίχρονο να τελειώνει με 27-38.

Ο Απόλλωνας έκανε προσπάθειες να επιστρέψει στο ματς, αλλά όσες φορές το επιχείρησε οι φιλοξενούμενοι με μπροστάρη τον Γκόλια είχαν τις απαντήσεις φτάνοντας τελικά στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 63-53 απέναντι σε ένα αντίπαλο που ιδίως μέσ στο γήπεδό του μπορεί να κάνει ζημιές.

Διαιτητές: Χαϊνά-Τσάμης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-19, 9-19, 13-14, 13-17.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Ροζάνας): Γιαμάς, Κοτσαδάμ, Σταγκίδης 3 (1), Τερματζίδης 15 (2), Αντωνίου 6, Σταμέλος 3 (1), Αποστολίδης 8 (2), Παππάς 4, Γίτσας, Αλεξόπουλος 2, Καρφάκης 4, Σκαλτσάς 8.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Γερμανός-Κουτσοβασίλης): Βλάχος 8 (1), Καραδόπουλος, Ματσαγγούρας, Γκόλιας 35 (5), Σκυριανός 4, Τσιρόπουλος 2, Κλούρας 6, Μανώλας 9 (1), Χαρίσης 4, Ευγενίου, Πανδής 2, Ψαριανός 4.

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou