Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Χαλαρό διπλό για το Σχηματάρι!

Α’ ΕΣΚΑΣΕ 

ΜΩΛΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 67-95

Εύκολα όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Ερμής Σχηματαρίου πέρασε από το Μώλο κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 67-95, τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 2/2 στη φετινή σεζόν.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, όμως αυτό δεν απαγόρευσε να γίνει ένα αρκετά καλό παιχνίδι και σε αυτό βοήθησε και η γηπεδούχος ομάδα που στάθηκε μια χαρά πάνω στο παρκέ.

Ο Τσαούσης από πλευράς νικητών βρήκε πάντως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες.

Ο Ερμής μπήκε σοβαρός στην αναμέτρηση και από τη στιγμή που δεν υποτίμησε τον αντίπαλο ήταν δεδομένο πως θα έφτανε με χαρακτηριστική ευκολία στην επικράτηση.

Στην πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 13-25 και στο ημίχρονο η διαφορά είχε φτάσει στο +17 (29-46).

Το Σχηματάρι κατάφερε να αυξήσει και άλλο τη διαφορά στη συνέχεια για να φτάσει τελικά στο 67-95 με τον Τσαούση να έχει 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και με σκορ τους 11 από τους 12 που χρησιμοποίησε.

Ο Μώλος που δεν είχε στη διάθεσή του τον Βλασσόπουλο, έδειξε με τη σειρά του καλά στοιχεία, δεν ήταν…σάκος του μποξ και με κορυφαίο τον Σιότροπο βρήκε διαδρόμους και λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Διαιτητές: Τσάμης-Καραμπιτσάκος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-25, 16-21, 20-29, 18-20.

ΜΩΛΟΣ (Σεβαστόπουλος-Γαλάνης): Κιτσικόπουλος 5, Καλοβελώνης 5, Παπανικολάου 12 (2), Κωνσταντόπουλος, Γρίβας 8, Χάϊτα Β. 2, Χαϊτα Κ. 6, Σακελλαρόπουλος 6 (2), Διαμαντής 2, Κρέτσης, Ανδρίτσος, Σιότροπος 21 (4).

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Τσαούσης): Λούκας 8 (2), Μούντριχας 2, Ξετρίχης 12 (2), Γρηγοράκης 4, Κολοβός 8, Κώνστας 8 (2), Φλώτσιος 13, Κωνσταντούρας 6, Αγγελέτος 11 (1), Κουτής, Γυφτονικολός 16, Σπανός 7.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Εφήβων ο Χαντζής παρουσία Πιτίνο! (pics)

pannikolaou