B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ

Νέα ομάδα μπάσκετ με έδρα τις Κονίστρες!

Μια νέα ομάδα μπάσκετ δημιουργήθηκε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στις Κονίστρες η οποία μάλιστα θα κάνει άμεσα την εμφάνιση της στα τοπικά δρώμενα καθώς θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ανδρών!

Από καιρό υπήρχαν οι διεργασίες στις Κονίστρες με σκοπό τη δημιουργία ομάδας μπάσκετ, με πολλούς νεαρούς αθλητές από την περιοχή να αναζητούν διέξοδο μέσα από το άθλημα.

Τελικά, πριν από λίγο καιρό η προσπάθεια αυτή έλαβε σάρκα και οστά, με τις Κονίστρες να αποκτούν τη δική τους ομάδα μπάσκετ που αρχικά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ανδρών ενώ παράλληλα θα δουλέψουν και το κομμάτι των ακαδημιών.

Υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του Α.Ο.Κονιστρών και περιχώρων όπως είναι η πλήρης ονομασία της ομάδας είναι ο Κώστας Δημάς που σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη της δημιουργίας ομάδας μπάσκετ στην περιοχή καθώς αυτό είναι που ζητούσε η τοπική κοινωνία.

Προπονητής της ομάδας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Θανάσης Λασπάς, ενώ οι παίκτες που θα απαρτίζουν το αντρικό τμήμα των Κονιστρών θα είναι από την ευρύτερη περιοχή αλλά και κάποιοι αθλητές της Α.Ε.Κύμης που φέτος δεν κατέβηκε στη Β’ κατηγορία.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou