Over play

Μπράβο στον Άρη και στον Παπαλουκά!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Άρη Αμφίκλειας και της Κιβωτού του κόσμου.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το μπάσκετ καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Άρη με αποτέλεσμα να μαζευτούν αρκετά τρόφιμα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

Η διοίκηση του Άρη μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε προσωπικά τον Θοδωρή Παπαλουκά αλλά και τον κόσμο για τη μαζική συμμετοχή τονίζοντας χαρακτηριστικά:

‘Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Θοδωρή Παπαλουκά για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε δίνοντας το παρόν σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση,το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ο σύλλογος μας ήταν να τον %ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b72βραβεύσει ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο Ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας και τον Αντιδήμαρχο Αμφίκλειας κ Γκιώνη για την βοήθεια στην μετακίνηση των αθλητών της Κιβωτού του Κόσμου καθώς και τον οδηγό του λεωφορείου κ Πέτρο Ζωγράφο για την προσφορά του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διαιτητή κ Κοτσιμπό για την στήριξη του (αφιλοκερδώς) στους φιλανθρωπικούς αγώνες του συλλόγου μας.

Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο που μας στήριξε ακόμη μια φορά με την παρουσία του, εμείς με από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας για ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, με απώτερο σκοπό να φέρουμε τον φίλαθλο κόσμο κοντά στο άθλημα που αγαπάμε προσφέροντας παράλληλα και κοινωνικό έργο.
Για την ιστορία η ομάδα της Κιβωτού κέρδισε τον αγώνα με 52-61′.

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b73

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b74

 

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b75

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b76

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b77

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b78

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b79

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b710

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b711

 

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81%ce%b7%ce%b712

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou