Over play

Λειτουργία ηλεκτρονικού συστήματος παρακολούθησης στο κλειστό Κανήθου

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα σε λίγες ώρες της Κύμης στην Α1 με τον πρώτο εντός έδρας αγώνα να είναι απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας και εκτός από την ομάδα του Μπρατσιάκου σε ρυθμούς Α1 κινείται και το κλειστό Κανήθου.

Στο γήπεδο έχει τοποθετηθεί ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης βάσει των προδιαγραφών  ασφαλείας του πρωταθλήματος και ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει φροντίσει ώστε να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία για τη διεξαγωγή όχι μόνο του σημερινού αγώνα, αλλά όλων των εντός έδρας παιχνιδιών της Κύμης στο κορυφαίο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ με ανακοίνωση του επισημαίνει χαρακτηριστικά:

‘Στα πλαίσια διεξαγωγής αγώνων της Α1 Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών  για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 17 και λοιπών αθλημάτων επαγγελματικού αθλητισμού, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», εγκρίθηκε από την αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Αθλητισμού, η λειτουργία ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Ήδη έχει τοποθετηθεί το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1802/20-8-15/τ.Β’ και ο χώρος εποπτεύεται από την Ελληνική Αστυνομία, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πράξεων βίας και εν γένει ποινικών αδικημάτων.

Να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες του ΔΟΑΠΠΕΧ έχουν προβεί σ’ όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες ενέργειες στις αθλητικές εγκαταστάσεις, σύμφωνα και με τις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων αθλητισμού, για την τήρηση των προδιαγραφών ασφαλείας και εύρυθμης λειτουργίας τους κατά τη διεξαγωγή αγώνων Α1 κατηγορίας’.

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou