Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φτερωτός Ερμής!

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 81-63

Το Σχηματάρι με πολύ καλή απόδοση στο β’ ημίχρονο του αγώνα μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Μαλεσίνα σε παράσταση για ένα ρόλο κατακτώντας πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς το πρώτο φετινό ροζ φύλλο αγώνος, με την ομάδα του Τσαούση να επικρατεί τελικά με 81-63.

Οι γηπεδούχοι έπιασαν πολύ καλό ρυθμό, είχαν λύσεις στην επίθεση ενώ περιόρισαν τα ατού των φιλοξενούμενων έχοντας σταθερά στο β’ 20λεπτο διψήφια διαφορά στο σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο πάντως ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τη Μαλεσίνα να στηρίζεται στο δίδυμο Συριστατίδη-Γάτου και το σκορ να είναι 33-33 χωρίς καμιά ομάδα να μπορέσει να ξεφύγει στο σκορ με διαφορά μεγαλύτερη από %cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc-%ce%bc%ce%b1%ce%bb2τους 4 πόντους!

Η γ’ περίοδος όμως ήταν καταλυτική για την εξέλιξη του ντέρμπι.

Το Σχηματάρι έπιασε σπουδαία απόδοση, πίεσε στην άμυνα, έκλεψε μπάλες και βρήκε διαδρόμους στην επίθεση, για να τρέξει ένα επιμέρους σκορ 28-10 ξεφεύγοντας με 61-43 εξασφαλίζοντας κάπου εκεί τη νίκη.

Με τη διαφορά σε αυτά τα επίπεδα, η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το Σχηματάρι εκτός από τη νίκη να παίρνει και μια σημαντική διαφορά 18 πόντων σε ενδεχόμενες ισοβαθμίες.

Από το Σχηματάρι ξεχώρισαν επιθετικά οι Γρηγοράκης, Κολοβός, πολύ καλός ο Σπανός, αλλά και οι Λούκας, Αγγελέτος, Φλώτσιος.

Από τη Μαλεσίνα που αποτελούσε αίνιγμα η εμφάνιση της λόγων των πολλων μεταγραφών της τελευταίας στιγμής, ξεχώρισαν οι Συριστατίδης και Γάτος πετυχαίνοντας μαζί 40 πόντους.

Πάντως, οι ‘κιτρινόμαυροι’ έδειξαν πως διαθέτουν πολύ καλό υλικό που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Ντάνος-Χαϊνά.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-16, 17-17, 28-10, 20-20.

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Τσαούσης-Κικίδης): Λούκας 7, Μούντριχας, Ξετρίχης, Γρηγοράκης 14 (2), Κολοβός 13, Κώνστας 3 (1), Φλώτσιος 10 (1), Κωνσταντούρας, Αγγελέτος 9, Κουτής 5 (1), Γυφτονικολός 9, Σπανός 11.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος): Κατσαγάνης 6, Κανακάρης 3 (1), Γάτος 18, Βίγγος 8, Παπαδημητρίου, Φιλιππόπουλος, Σιριστατίδης 22 (1), Τούντας 3, Βουδούρης 3 (1), Θεοδωράτος.

* Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσει photo album από την αναμέτρηση.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou