Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 77-73

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Μεγάλη νίκη με ανατροπή!

ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 77-73

Το ματς στη Μαλεσίνα ήταν αναμενόμενο να πάει στις λεπτομέρειες για δύο πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, με τη Μαλεσίνα να επικρατεί τελικά με 77-73 μια νίκη που δίνει ανάσα ζωής στη φιλόδοξη ομάδα του Θάνου.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης δέχθηκε την πρώτη του ήττα για φέτος που μπορεί να τον γκρέμισε από την κορυφή αλλά δεν σημαίνει πως χάθηκε και τίποτα για την ομάδα του Γερμανού καθώς είναι βέβαιο πως πολύ δύσκολα θα περάσουν ομάδες από την έδρα της Μαλεσίνας.

Ο αγώνας είχε δύο πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ο Άρης ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, όταν πήγε το ματς ακόμα και στους 20 πόντους υπέρ του για να τελειώσει το ημίχρονο με 28-42.

Η συνέχεια όμως ανήκε στους γηπεδούχους που με πολύ καλή άμυνα ροκάνισαν τη διαφορά και με τη δύναμη της έδρας ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση της νίκης.

Στο τέλος όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με τον Συριστατίδη να πετυχαίνει τους καθοριστικούς πόντους στο φινάλε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 77-73.

Εκτός από τον Συριστατίδη, πολύ καλός για τη Μαλεσίνα και ο Κατσαγάνης.

Από τον Άρη του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε παίκτης που να υστέρησε, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν το ρυθμό τους.Πρώτοι σκόρερς των φιλοξενούμενων οι Γκόλιας και Μανώλας που πέτυχαν από 15 πόντους.

Διαιτητές: Κάλφα-Βαρσάμας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-23, 15-19, 24-16, 25-15.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος-Νίκας): Κατσαγάνης 19, Κανακάρης Χρ. 7 (1), Γάτος 8 (1), Βίγγος 2, Παπαδημητρίου 8 (2), Ψωρομίτας, Συριστατίδης 29 (1), Τούντας, Ανθόπουλος, Βουδούρης, Φιλιππόπουλος, Κοτσιομίτας 4.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Γερμανός-Κουτσοβασίλης): Βλάχος, Καραδόπουλος, Ματσαγκούρας, Γκόλιας 15, Σκυριανός 8, Τσιρόπουλος 12 (1), Κλούρας 7, Μανώλας 15, Χαρίσης 4, Ευγενίου 11 (1), Πανδής, Ψαριανός 2.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou