Over play

Αγιασμός και ιατρικές εξετάσεις για τον Άρη Αμφίκλειας

Την Κυριακή το πρωί 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις των αθλητών του Άρη Αμφίκλειας, καθώς και ο αγιασμός για την φετινή αγωνιστική χρονιά.
Όλοι αθλητές του συλλόγου πέρασαν από εξετάσεις πελμάτων, ενώ εξετάστηκαν για διάφορα ορθοπεδικά θέματα από τον ιατρό και επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Α.Ε.Κ. κ Πατσόπουλο καθώς και από τον υπεύθυνο του ΙΑΣΩ physio κ Κώστα Ψαρογιώργο.

Επίσης παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες προς γονείς και αθλητές από τον κ. Πατσόπουλο καθώς και από την ψυχολόγο κ Μώρου, μάλιστα έγιναν και εξατομικευμένες συναντήσεις σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία των %ce%b1%cf%81-%ce%b1%ce%b34αθλητών της ομάδας.

Με ανακοίνωση του ο Άρης ευχαριστεί τους συμμετέχοντες σε αυτή την προσπάθεια,τονίζοντας χαρακτηριστικά:

‘Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιατρό μας κ Πατσόπουλο Ηρακλή και τον φυσικοθεραπευτή μας κ Ψαρογιώργο Κωνσταντίνο, η βράβευση τους στο φιλικό με την Κιβωτό του Κόσμου ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για την προσφορά τους προς τον σύλλογο μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την ψυχολόγο κ Μώρου Λήδα για την προσφορά της προς τον σύλλογο μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ Χαρίση Βασίλειο για τις πελματογραφικές εξετάσεις.

Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον Αρχιερατικό επίτροπο κ Διομήδη Παναγιωτόπουλο για την τέλεση του Αγιασμού και την πνευματική του στήριξη προς τον σύλλογο μας, όλους τους αθλητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους απέναντι στο σύλλογο μας καθώς και τον Πρόεδρο του Γ.Σ. Παρνασσός κ Πήλιουρα Ηλία και τον Πρόεδρο του Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας κ Ζωγράφο Αλέξανδρο για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και την παρουσία τους και στο φιλικό με την Κιβωτό του Κόσμου αλλά και στον αγιασμό του συλλόγου μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η ιατρική και ψυχολογική στήριξη όποτε απαιτηθεί θα είναι δωρεάν σε ολόκληρη την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς προς τους αθλητές του συλλόγου μας’.

%ce%b1%cf%81-%ce%b1%ce%b32

 

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81-%ce%b1%ce%b35

 

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81-%ce%b1%ce%b36

 

 

 

 

 

 

%ce%b1%cf%81-%ce%b1%ce%b33

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou