Α ΕΣΚΑΣΕ

Μεταγραφική ‘βόμβα’ από τη Μαλεσίνα που απέκτησε τον Αγγ.Συριστατίδη!

Μια μεταγραφική βόμβα…πυροδότησε πριν από λίγο η Μαλεσίνα αποκτώντας τον Άγγελο Συριστατίδη, παίκτη με μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια και δεινό σκόρερ σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε!

Ο Άγγελος Συριστατίδης, που είναι γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1978 έπαιξε πέρυσι στη Νέα Πέραμο και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 676 πόντους σε 26 αγώνες, έχοντας δηλαδή 26 πόντους μέσο όρο!

Το βιογραφικό του έμπειρου παίκτη είναι πλούσιο, με συμμετοχές σε αρκετές ομάδες Α1 και Α2 αλλά και στην ΣΥΡΙΣΤΑΤΙΔΗΣ ΑΓΓΕθνική Εφήβων, με την οποία έπαιξε κυρίως στην ημιτελική φάση Παγκοσμίου πρωταθλήματος το 1996. Με την Εθνική Ελλάδας έπαιξε επίσης με τα τμήματα Παίδων και Νέων έχοντας συνολικά 13 συμμετοχές και 58 πόντους.

Ο Συριστατίδης έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ηρακλή και Δάφνη στην Α1, σε Ιωνικό Νίκαιας, Ηλυσιακό, Ρέθυμνο, Παγκράτι στην Α2.

Αναμφίβολα, ο 38χρονος παίκτης με ύψος 1.88μ, αποτελεί μια εξαιρετική κίνηση για τη Μαλεσίνα που ταράζει τα νερά του τοπικού πρωταθλήματος, αλλά και για ολόκληρη την Α’ ΕΣΚΑΣΕ που φέτος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Μαλεσίνα όμως δεν σταματά μόνο στη μεταγραφή του Συριστατίδη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και ενός ψηλού επίσης από το πάνω ράφι…

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou