Α ΕΣΚΑΣΕ

Στις 22 Αυγούστου η πρώτη της Παναγίτσας

Με όνειρα και πολλές φιλοδοξίες αναμένεται η προσεχής χρονιά για την Παναγίτσα που πήρε την άνοδο για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ στην οποία έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει.

Η πρεμιέρα της νέας χρονιάς θα γίνει την Δευτέρα 22 Αυγούστου καθώς για εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση τόσο για το αντρικό όσο και για τα τμήματα υποδομής.

Ο Παναγιώτης Μιχαήλ μαζί με τον Γιώργο Τοσούνη θα περιμένουν στην πρώτη της νέας χρονιάς όλους τους παίκτες τους, εκτός από τον Λαζαρίδη που από την ημέρα της υπογραφής της μεταγραφής του, είχε αποφασιστεί να δώσει το παρών από τις 29 Αυγούστου.

Εκπρόσωπος στην ΕΣΚΑΣΕ ο Γεωργουσόπουλος

Εν τω μεταξύ, εκπρόσωπος της ομάδας στην ΕΣΚΑΣΕ ορίστηκε ο Γιάννης Γεωργουσόπουλος που επέστρεψε φέτος ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣστη διοίκηση της ομάδας της Χαλκίδας.

Η Παναγίτσα θα δώσει το παρών την επόμενη εβδομάδα στην κλήρωση της ΕΣΚΑΣΕ συμμετέχοντας εκτός από το αντρικό σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής, στα οποία θα έχει και φέτος όπως όλα δείχνουν υψηλές φιλοδοξίες, καθώς αρκετές από τις μεταγραφές που έγιναν ήταν παικτών που θα παίξουν στα πρωταθλήματα πάιδων και εφήβων.

Σχετικά άρθρα

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Α.Ε. Καρύστου-Σύλλας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Κάδμος-Πρωτέας Σχηματαρίου (photo album)

pannikolaou