Α1

Πρώτη της Κύμης με αισιοδοξία και…εκπλήξεις!

Πρεμιέρα σήμερα για την Κύμη που πριν από λίγο ολοκλήρωσε την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό Κανήθου, το γήπεδο που θα αποτελέσει την έδρα των νεοφώτιστων στην Α1, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο κλειστό γυμναστήριο της Κύμης.

Στην πρώτη προπόνηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης όλα κύλησαν ρολόι!

Ο κόουτς Μπρατσιάκος είχε ετοιμοπόλεμους στην διάθεση του όλους τους παίκτες της ομάδας, με εξαίρεση τον Πάμπλαντ που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σουηδίας, φροντίζοντας από την αρχή να τους κάνει κατανοητή την αγωνιστική φιλοσοφία του.

Αφού τους ενημέρωσε για το τι ακριβώς ζητάει από αυτούς στις προπονήσεις, άρχισε στην συνέχεια το κυρίως πρόγραμμα υπό τις εντολές και την επίβλεψη του kym1ίδιου, αλλά και των βοηθών του, κ. Κουτσό και κ. Λημνιάτη και του γυμναστή κ. Πασπαλά. Οι παίκτες, παρά την καλοκαιρινή αποχή, ανταποκρίθηκαν πλήρως και έδειξαν αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά για να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Μετά την λήξη της προπόνησης ακολούθησε η έκπληξη που αναφέραμε στον τίτλο.

Με πρωτοβουλία του τιμ μάνατζερ Μάρκου Κολώκα, στο παρκέ εμφανίστηκε μια τούρτα για τα γενέθλια του προπονητή Βασίλη Μπρατσιάκου. Ο κόουτς της Κύμης δέχθηκε τις ευχές από όλους τους παίκτες, τους παράγοντες και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί θερμά. Όλοι ευχήθηκαν η τούρτα αυτή να είναι και το ..γούρι για να πάει καλά η σεζόν!

kym4

 

 

 

 

 

 

kym5

 

 

 

 

 

 

 

 

kym6

 

 

 

 

 

 

kym7

 

 

 

 

 

 

kym8

 

 

 

 

 

 

 

kym10

 

 

 

 

 

 

kym9

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou