Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Πήρε τον Μάρκου η ΑΓΕ Χαλκίδας!

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ΑΓΕ Χαλκίδας αποκτώντας τον Νίκο Μάρκου από τον Απόλλων Λιβαδειάς, καλύπτοντας έτσι τα κενά που είχε και στη θέση του play-maker.

Και με αυτή τη μεταγραφή, η ΑΓΕΧ δείχνει πως φέτος έχει ξεκάθαρα πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας για την μεταγραφή του Μάρκου:

‘Η  Α.Γ.Ε.Χ. ανακοινώνει τη μεταγραφή του έμπειρου αθλητή Νίκου Μάρκου, με σκοπό την ενίσχυσή της στην  νευραλγική θέση του play-maker.

Ο Μάρκου είναι 31 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλων Λιβαδειάς, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ  στην ομάδα του.

Από το 1996 έως και το 2004 έπαιξε στην Α.Ε.Λιβαδειάς, από το 2005-2008 στον Γ.Σ. Δαύλειας και από το 2010-2015 στον Απόλλων Λιβαδειάς.

Η Διοίκηση της Α.Γ.Ε.Χ καλωσορίζει τον Νίκο Μάρκου στην ομάδα της και του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά’.

 Ν.Μάρκου:’Στόχος μας ο πρωταθλητισμός’

Ο Νίκος Μάρκου μετά την υπογραφή του δελτίου του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΓΕΧ τονίζοντας πως: ‘Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στην ιστορική ομάδα της Χαλκίδας, με την οποία έχω παίξει  αντίπαλος αρκετές φορές, και πάντα τη σεβόμουν και τη θαύμαζα.

Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, έτσι ώστε η Α.Γ.Ε.Χ να πετύχει το φετινό στόχο  που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό.

Διαπίστωσα ότι γίνεται πραγματικά μια πολύ σοβαρή δουλειά στην ομάδα και αυτό ήταν ένα από τα κίνητρα που  με έκαναν να έρθω στην Χαλκίδα.

Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, συμπαίκτες και αντιπάλους’.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou