Α1 Α2

Τίποτα δεν τελείωσε! Ήττα από την Ισλανδία με 70-67 και αύριο απέναντι στην Κροατία η νίκη είναι μονόδρομος!

Η Εθνική μας έχασε το πρώτο ματς-μπολ για άνοδο στην Α’ κατηγορία, γνώρισε απρόσμενη ήττα από την πολύ καλή Ισλανδία με 70-67 και πλέον αύριο απέναντι στην Κροατία καλείται να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος και το τρίτο εισιτήριο της ανόδου, ακολουθώντας Ισλανδία και Μαυροβούνιο.

Σήμερα, πήγαν όλα στραβά για την Εθνική μας. Κακό ξεκίνημα, ισορροπία στη συνέχεια για να περάσουμε μπροστά στο ημίχρονο με 32-37 αλλά όταν στη γ’ περίοδο οι Ισλανδοί ξέφυγαν με 8 πόντους διαφορά, ‘χάλασε’ το μυαλό των Ελλήνων, μπήκε μέσα στη σκέψη τους το ‘πρέπει’ της νίκης, για να ‘πνιγούμε’ τελικά από το άγχος και χωρίς καθόλου καθαρό μυαλό να γνωρίσουμε την ήττα με 70-67.

ΧΧΑΈτσι λοιπόν, ο αυριανός αγώνας απέναντι στην Κροατία που γνώρισε την ήττα από το Μαυροβούνιο δεν θα είναι ο μεγάλος τελικός όπως πίστευαν οι περισσότεροι, αλλά ο κρισιμότερος αγώνας όλου του τουρνουά που θα κρίνει ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο.

Κρίμα πάντως, για την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει όλο το 10ημερο, κρίμα όμως πολύ περισσότερο για τον κόσμο που κατέκλυσε σήμερα το κλειστό φεύγοντας στεναχωρημένος.

Όλοι βέβαια, είναι δεδομένο πως αύριο θα συμπαρασταθούν και πάλι στην Εθνική μας, που για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αν τελικά επικρατήσει δεν έχει χάσει και τίποτα καθώς ο βασικός στόχος θα έχει επιτευχθεί.

Διαιτητές: Κορτές (Ισπανία), Λαβριναβίτσιους (Λιθουανία), Κάροβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-15, 32-37, 51-49, 70-67.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Στέφανσον): Χέρμανσον, Γκούντμουνσον 11 (1), Μπίργκινσον 10 (1), Πάλσον 10 (3), Στέφανσον, Γιόνσον 29 (5), Άγκουστσον, Γκίλφασον, Χλίνασον 10.

ΕΛΛΑΔΑ (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος 11 (3), Κώττας 9, Κόνιαρης, Τσαλμπούρης 2, Σκουλίδας,  Σταμάτης 8 (2), Χαραλαμπόπουλος 14, Δίπλαρος 10 (2), Μουράτος, Λούντζης 11 (3), Αντετοκούνμπο.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou

A2 Elite League: Νίκη-πρόκριση στα playoffs! Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας 74-69

pannikolaou