Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Κοσμετάτος και επίσημα στο Λοκρό Αταλάντης

Μια μεταγραφή που απλά απέμεναν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί έγινε γνωστή και επίσημα σήμερα, με τον Γεράσιμο Κοσμετάτο να εξαργυρώνει την πολύ καλή χρονιά του στο Σχηματάρι, παίρνοντας μεταγραφή για τον Λοκρό Αταλάντης και το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Στην ανακοίνωση των νεοφώτιστων στη Γ’ Εθνική αναφέρεται χαρακτηριστικά:

 

‘Πιστός στη φιλοσοφία του, ο Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ επενδύει σε νέους και ταλαντούχους αθλητές, στους οποίους δίνει την ευκαιρία να ενταχθούν στο προπονητικό του πρόγραμμα και να αγωνισθούν στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γεράσιμος που έχει περάσει  από την ακαδημία του Triple Crown,  την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑΣΕ με τη φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και ειδικά απέναντι στην ομάδα μας. Για το λόγο αυτό ο coach Λουκάς Ζαρονικόλας άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή του αθλητή στον σύλλογό μας.

Διακρίνεται για την ποιότητά του, τις αθλητικές του αρετές και την επιθυμία του για νίκες, βάζοντας σε «πρώτο φόντο» την ομάδα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Λοκρού Αταλάντης  και του ευχόμαστε μια δημιουργική μπασκετικά, χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες’.

 

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou