Uncategorized Α1

Ο Αλ.Θεοδώρου με εκπροσώπους του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ στο κλειστό Κανήθου

Ο Γ.Σ.Κύμης θα αγωνιστεί όπως έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 στο κλειστό Κανήθου τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Κύμης και ο πρόεδρος των νεοφώτιστων Αλέξανδρος Θεοδώρου βρέθηκε χθες Τετάρτη στη Χαλκίδα και συναντήθηκε με εκπροσώπους του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν η πρόεδρος του Δ.Ο.Α.ΠΕ.Χ. Λίλιαν Ζλακώνη, ο αντιπρόεδρος  Κώστας Αναγνωστάκης, ο διευθυντής του Οργανισμού Φώτης Γκούνης, η προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος Έφη Μαύρου, ενώ τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης εκπροσώπησε εκτός από τον πρόεδρο Αλέξανδρο Θεοδώρου και ο υπεύθυνος marketing του συλλόγου Γιώργος Μαυρίκης.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κύμης Αλέξ.Θεοδώρου και η πρόεδρος του  ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη.
Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κύμης Αλέξ.Θεοδώρου και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ιδιαιτέρως φιλικό και ευχάριστο κλίμα, με την συζήτηση να είναι εξαιρετικά εποικοδομητική για το μέλλον. Η Λίλιαν Ζλακώνη ξενάγησε τον Αλ. Θεοδώρου στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου, γήπεδο το οποίο θα φιλοξενεί πλέον την ομάδα της Κύμης. Ο Αλεξ. Θεοδώρου έμεινε απολύτως ευχαριστημένος από την υποδοχή και από την ξενάγηση, ενώ διαπίστωσε από κοντά ότι ολόκληρη η πόλη της Χαλκίδας είναι έτοιμη να ‘αγκαλιάσει’ τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης και να στηρίξει την προσπάθεια του στην Basket League.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou