Over play

Η.Παπαθεοδώρου:’Ο κόσμος δίνει στους παίκτες κίνητρο’

Στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Κανήθου που κατέκλυσε και πάλι το γήπεδο στάθηκε στις δηλώσεις του ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως τώρα που τα ματς είναι εύκολα οι παίκτες βρίσκουν κίνητρο μέσα από την παρουσία του κόσμου!

‘Το ζητούμενο είναι να βρούμε ρυθμό από αυτόν που ήδη έχουμε. Τα παιχνίδια δεν μας βοηθούν, γιατί οι αντίπαλοί μας μέχρι στιγμής δεν είναι και οι ισχυρότεροι. Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες για να το ευχαριστηθούν. Το μεγαλύτερο κίνητρο γι’ αυτούς είναι ο κόσμος που κάθε μέρα είναι και περισσότερος και μας δημιουργεί σε όλους μια καλή προϋπόθεση να παλέψουμε περισσότερο, γιατί όταν έρθει το χιαστί παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Εκεί πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. 
Έχουμε αρκετά μικρά προβλήματα. Ο Σταμάτης και ο Κόνιαρης έχουν κάποιες ενοχλήσεις στη μέση τους και χρειαζόμαστε συντήρηση γιατί τα παιχνίδια είναι καθημερινά. Δυστυχώς για μας τα παιδιά προέρχονται από μεγάλη αγωνιστική απραξία όλη τη χρονιά, οπότε τώρα που παίζουν συνεχή παιχνίδια παρουσιάζουν κάποια μικρά προβλήματα. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και στόχος είναι τα παιδιά να φτάσουν έτοιμα 100% και με υγεία στα χιαστί’.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou