Α1

Εθνική υπόθεση και εύκολη νίκη με 68-41!

Η Εθνική Νέων όπως και στα δύο προηγούμενα έτσι και στο τρίτο της φιλικό σήμερα, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση επικρατώντας αυτή τη φορά της Εθνικής U18 με 68-41, κάνοντας το 3/3 στην προετοιμασία της και πλέον τώρα το μυαλό όλων είναι στο Ευρωμπάσκετ που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έδειξε για μια ακόμη φορά κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που σίγουρα θα την ακολουθήσουν και στο τουρνουά.

Η πολύ καλή της άμυνα είναι αναμφίβολα το σημείο κατατεθέν, όπως επίσης η καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και η στόφα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, που όταν είναι μέσα στο παρκέ αλλάζει επίπεδο όλους τους συμπαίκτες του!

Παρουσία του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου, η Εθνική Νέων έπιασε καλό ρυθμό από την αρχή, είχε ευστοχία από την περιφέρεια και σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα προηγήθηκε των εφήβων στην α’ περίοδο με 23-4.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τους έφηβους να αντιδρούν πάντως στο μέτρο του δυνατού, για να επικρατήσουν τελικά οι νέοι με 68-41.

Διαιτητές: Παντελίδης-Κοτσίμπος-Ντάνος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-4, 48-18, 58-28, 68-41

ΕΘΝΙΚΗ U20 (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος 15, Σταματογιάννης, Κόνιαρης 9, Μουράτος 4, Τσαλμπούρης 7, Φλιώνης, Σκουλίδας 2, Μιλεντίγιεβιτς 3, Μπιλλής, Σταμάτης 12, Κώττας 10, Χαραλαμπόπουλος 4.

ΕΘΝΙΚΗ U18 (Ελευθεριάδης): Καλαϊτζάκης 6, Μπολάτογλου, Γοργόνης 5, Μαχαιριανάκης, Δομπρογιάννης 3, Κούτρας 2, Παπαδάκης Στ., Παπαδάκης Κ. 2, Κουρέπης, Αγραβάνης 2, Χρηστίδης 16, Λιούνης 2, Τάτταρης 3.

Σχετικά άρθρα

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou