Over play

Ο Αίαντας Αυλίδας γιόρτασε με τους μικρούς αθλητές του!

Ο Αίαντας Αυλίδας γιόρτασε με τους μικρούς αθλητές του την Κυριακή τη λήξη των φετινών δραστηριοτήτων, διοργανώνοντας το ‘2nd Skills and Shooting Drills’ με τους παίκτες της ομάδας αλλά και τους γονείς τους να τιμούν την εκδήλωση με τη μαζική τους παρουσία.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν ασκήσεις δεξιότητας σε ντρίμπλα και σουτ από τα παιδιά όλων των τμημάτων, ενώ ακόμα ακολούθησε διαγωνισμός τριπόντων από αθλητές του αντρικού τμήματος, με νικητή τον Κώστα Προκοπάκη.

Το παρών στην εκδήλωση του Αίαντα, έδωσε και ο Χαλκιδέος κόουτς Χρήστος Μαρμαρινός τον οποίο ευχαρίστησε η διοίκηση του Αίαντα, για την τιμή όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, που έκανε στην ομάδα.
αιας1Στους αθλητές των ακαδημιών, η ομάδα της Αυλίδας μοίρασε έπαθλα, μετάλλια και καλοκαιρινά καπέλα, ενώ προς το τέλος της εκδήλωσης έγινε και αγώνας μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους σε πολύ όμορφο κλίμα!
Επίσης, εντυπωσιακά ήταν και τα μπαλόνια που είχαν το σχήμα 1, παραπέμποντας ουσιαστικά στον 1 χρόνο λειτουργίας της ομάδας από την ίδρυση της!
Συνολικά, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν 68 αθλητές ενώ απουσίαζαν και άλλοι 15 που έλειπαν σε διακοπές!
αιας 2
αιας 3
αιας 4
αιας 5
αιας 6
αιας 7

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou