ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 29-50

ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 50-29

Δεν τα κατάφεραν οι μικρές της Κοροβέση σήμερα, χάνοντας από τον Ηρόδοτο με 29-50 ολοκληρώνοντας έτσι την πολύ καλή τους παρουσία στον όμιλο με μια νίκη και δύο ήττες.

Αξίζει ασφαλώς να σημειωθεί, πως οι νεανίδες του Απόλλων συμμετείχαν στη διοργάνωση στην ουσία με την ομάδα κορασίδων, καθώς έχουν μόλις μια παίκτρια αυτής της ηλικίας!

Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι όταν θα έρθει η ώρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος κορασίδων που και εκεί ο Απόλλων θα συμμετέχει ως πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ, οι φιλοδοξίες θα είναι σαφώς υψηλότερες.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 50-29

Μπορεί το ξεκίνημα του αγώνα να μην ήταν ιδανικό για τον Απόλλων, αλλά στο β’ δεκάλεπτο η ομάδα της Χαλκίδας έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και προηγήθηκε με 27-23 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Στο β’ ημίχρονο όμως ο Απόλλων δεν μπήκε στο ματς και ο Ηρόδοτος σαφώς ανώτερος επικράτησε δίκαια με 50-29.

Η συνέχεια για τον Απόλλων πλέον στο πρωτάθλημα κορασίδων, με πολλές ελπίδες διάκρισης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:17-8, 10-15, 13-2,10-6.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Καρλαύτης): Μαλλιαράκη 2, Μαυράκη Α. 2, Μαυράκη Π., Γιαλαμά 14, Σαμπροβαλάκη, Βασίλογλου 2, Χριστοφοράκη 6, Νίχλου 5, Γαλανάκη 4, Λογοθέτη 13.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Κοροβέση-Βαφειάδη-Βάρκα): Πανουργιά 1, Γεωργίου Α. 1, Φουντουλάκη, Ιωάννου 4, Ταστσίδη 2, Βάρκα 11 (1), Στεφάνου 2, Δαϊναβά, Σασσάνη 8 (2), Πόγκα, Γεωργίου Μ.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Γυναικείο μπάσκετ: Απόλλων Χαλκίδας και…Στερεάς Ελλάδας!

pannikolaou