Α ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ζητάει εξαίρεση Κοτσιμπού το Σχηματάρι!

Τα παράπονά της για τη διαιτησία του Κοτσιμπού στο σημερινό πρώτο τελικό με τον Λοκρό εκφράζει η διοίκηση του Ερμη Σχηματαρίου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν λίγη ώρα. Οι διοικούντες του Ερμή τονίζουν μάλιστα πως από εδώ και στο εξής θα ζητήσουν με επίσημο τρόπο την εξαίρεση του από τους αγώνες όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Σχηματαρίου:

‘Η διοίκηση του Ερμή και σύσσωμη όλη η ομάδα θέλει να δώσει τα συγχαρητήρια της στον κ.Σπυρόπουλο για την άψογη διαιτησία του που ήταν επιπέδου Α1 χωρίς υπερβολές και του ευχόμαστε να φτάσει όσο πιο ψηλά ονειρεύεται και ο ίδιος για την καριέρα του.

Σε αντίθεση με τον άλλο κύριο, ο οποίος επανειλημμένα μας σφυρίζει σε αγώνες ντέρμπι και ιδιαίτερα με την ομάδα της Αταλάντης και ο οποίος και στα 5 παιχνίδια που μας έχει σφυρίξει φέτος ανεξαρτήτως αν κερδίσαμε ή χάσαμε ήταν προκλητικός απέναντί μας, με αποκορύφωμα  το ματς απέναντι στον Λοκρό στην έδρας μας στο οποίο μπορεί να κερδίσαμε αλλά δεν παρέλειψε να μας φορτώσει με 5 τεχνικές ποινές!

Δηλώνουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα της Αταλάντης προς αποφυγή οποιαδήποτε παρεξήγησης.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε όμως, εφόσον υπήρχε σήμερα διαθέσιμος για να σφυρίξει ένα αγώνα τελικού καλύτερος διαιτητής από τον κ.Κοτσιμπό, κλάσης ανώτερος όπως είναι ο ο κ.Παντελίδης, γιατί δεν ορίστηκε σε αυτό τον μεγάλο τελικό.

Είναι επανειλημμένα απαράδεκτη η συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδας μας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο.

Η διοίκηση της ομάδας μας θα βρεθεί την Τρίτη στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ για να ζητήσει την εξαίρεση του από όλους τους αγώνες του Ερμή από εδώ και στο εξής σε όλες τις κατηγορίες ακόμα και στο μίνι. Αν του έχει μείνει λίγη αξιοπρέπεια αυτού του κυρίου, θα πρέπει να παρατήσει μόνος του τη σφυρίχτρα και να μην ξανασφυρίξει κανένα αγώνα της ομάδας μας.

Στον σημερινό αγώνα υπήρχε κομισάριος, μπορεί ο καθένας να πάρει τη γνώμη του καθώς και  βίντεο για να μπορεί να δει ο καθένας τα διαιτητικά σφάλματα και τα μεγάλα λάθη αυτού του κυρίου που ίσως να επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

Υ.Γ.Κάτι ξέρουν στην ΕΟΚ και δεν του έχουν δώσει αυτού του κυρίου παιχνίδια μεγάλων κατηγοριών για να σφυρίξει φέτος. Οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ορίσουν στα επόμενα παιχνίδια των τελικών  διαιτητές ισάξιους του κ.Σπυρόπουλου που σήμερα ήταν παράδειγμα προς μίμηση και στον οποίο αξίζουν για μια ακόμη φορά πολλά συγχαρητήρια.

Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα για την ομάδα μας, πάμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά στο Σχηματάρι και έπειτα στην Αταλάντη για τη νίκη άνοδο στη Γ’ Εθνική’.

Εκ του Δ.Σ. του ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou