Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ PLAY-OFF: ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 72-67

Β’ ΕΣΚΑΣΕ PLAY-OFF

Νίκη γοήτρου!

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 72-67

Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ κατακτώντας δίκαια την άνοδο, με το σημερινό ματς να έχει περισσότερο χαρακτήρα γοήτρου και την Παναγίτσα να παίρνει τη νίκη με 72-67 και μαζί τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στη Λαμία.

Πάντως η ομάδα του Μελισσάρη διατήρησε τη διαφορά του πρώτου αγώνα κατακτώντας την πρώτη θέση και τον  τίτλο του υπερπρωταθλητή στη Β’ κατηγορία!

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με υψηλό σκορ αλλά στην ουσία το ροζ φύλλο αγώνος ήρθε κατόπιν πολύ καλής και πιεστικής άμυνας που δημιούργησε προβλήματα στους φιλοξενούμενους.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως το θέαμα ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως δίκαια πήραν τα δύο πρώτα εισιτήρια της ανόδου για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Παναγιώτης Μιχαήλ, που πέρασε ένα από τα καλύτερα μπασκετικά Σαββατοκύριακα της ζωής του, αφού μετά την κούπα χθες στο παιδικό έσπασε σήμερα και το αήττητο του Πρωτέα, είδε τους παίκτες του να βγάζουν ενέργεια και στην ουσία να καθαρίζουν το ματς από τη γ΄ περίοδο όταν και προηγήθηκαν με 50-39.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν περισσότερο την υπέρ τους διαφορά φτάνοντας τελικά στην επικράτηση με 72-67.

Πολύ καλή εμφάνιση από την Παναγίτσα για τους Κωνσταντίνου και Καρυστινό, ενώ από τον Πρωτέα για μια ακόμα αγωνιστική εξαιρετικός ήταν ο Μπέλλης με 28 πόντους..

Διαιτητές: Χριστοδούλου-Χατζής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-14, 17-14, 20-11, 22-23.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μιχαήλ):  Σεβαστόπουλος 7 (2), Μαλακασιώτης, Γεωργακόπουλος, Καρυστινός Ευαγγ. 20 (2), Δέδες 2, Κωνσταντίνου 24 (3), Σαράπης 8 (1), Καρυστινός Γ., Μπέλλος 4, Χοτζάλι, Ματθαίου 7, Τσατσαρώνης.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Μελισσάρης): Κωστής 4 (1), Μαλλισιόβας 4, Πολύμερος 13, Σιόλος 2, Κωνσταντίνου 10 (1), Τριανταφυλλίδης 4, Φαλιάς 2, Μπέλλης 28 (4).

 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Ληλάντιο 75-55 (photo: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική-Τελική)

pannikolaou