Uncategorized Α2

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Γ.Σ.Κύμης!

Μια σπουδαία πρωτοβουλία πήρε ο Γ.Σ.Κύμης, δείχνοντας πως δεν είναι πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια μόνο πάνω στο παρκέ, αλλά και σε παράλληλες και πολύ σημαντικές δράσεις.

Συγκεκριμένα, ο  Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης νιώθοντας την ανάγκη να δείξει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και την κοινωνική ευαισθησία που πρέπει να διακατέχει τον αθλητισμό, συμμετέχει ενεργά στην δράση του εθελοντικού οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού» για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν βίαια από την πατρίδα τους και έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με πολλές κακουχίες.

Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε να υπάρχουν σημεία συγκέντρωσης όλων των απαραιτήτων το Σάββατο 12/3 στο κλειστό Γυμναστήριο Κύμη «Νίκος Μαρίνος» κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Γυμναστικού  με το Περιστέρι, καθώς επίσης και στα γραφεία της ομάδας καθημερινά από τις 10:00 ως τις 14:00 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν από αντιπροσωπεία της ομάδαςτην Δευτέρα 21 Μαρτίου σε σημείο συγκέντρωσης που έχει οριστεί από «Το χαμόγελο του Παιδιού». Ο Γ.Σ.Κύμης καλεί όλους τους συμπολίτες του να σταθούν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια και να δείξουν όλοι μαζί την αλληλεγγύη τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν κάποιοι συνάνθρωποι μας.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι τα εξής:

Για τα νεογνά και βρέφη:

● Πάνες
● Μωρομάντηλα
● Βρεφικό γάλα (σκόνη)
● Ρυζάλευρο
● Βρεφικές Κρέμες (σκόνη)
● Έτοιμες βρεφικές τροφές
● Κρέμες συγκάματος (Sudocream, Fissan, Penaten)
● Παιδικά Καροτσάκιa
● Μάρσιπους
● Θερμός

Για τα παιδιά κάθε ηλικίας:

● Ατομικούς χυμούς
● Κρουασάν
● Μπισκότα
● Σταφίδες
● Κριτσίνια /Κράκερ/Φρυγανιές

Απαραίτητα είδη:

● Ατομικά νερά
● Παιδικά αντιηλιακά
● Νυχοκόπτες
● Σκηνές
● Κουβέρτες
● Sleeping bags
● Πλαστικά ποτήρια και πλαστικά κουτάλια
● Καπέλα
● Χαρτί υγείας

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης «Το χαμόγελο του Παιδιού»: http://www.hamogelo.gr/4-1/2925/To-Xamogelo-toy-Poidioy-sygkentronei-farmaka–eidh-proths-anagkhs-koi-trofima-gia-ta-poidia-prosfyges-metanastes-

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou

A2 Elite League: Νίκη-πρόκριση στα playoffs! Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας 74-69

pannikolaou