Γ ΕΣΚΑΣΕ

Διαμαρτυρία της Δόξας Διρφύων για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Δροσιά

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα της Κυριακής με τη Δροσιά εξέδωσε η Δόξα Διρφύων/Μεσσαπίων, με τα βέλη της να στρέφονται προφανώς προς το διαιτητή Παν.Βαρσαμά, καθώς ο συγκεκριμένος ρέφερι σφύριξε στα παιχνίδια που αναφέρεται η ομάδα των Ψαχνών στην παρακάτω διαμαρτυρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως εστάλη στο eviabasket.gr:

‘ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ  

1.ΔΟΞΑ ΑΠΑΣ 67-65
Πέρσι στην τελευταία αγωνιστική το αυτοκαλάθι του ΑΠΑΣ μέτρησε ως κανονικό καλάθι και μας άφησε εκτός play off,Σκεφτήκαμε ότι δεν το έκανε με δόλο.
2.ΧΒΑ-ΔΟΞΑ 48-38.
6η αγωνιστική 
Στο παιχνίδι με την Ακαδημία στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πίσω στο σκορ και από το 25ο λεπτό ασκήσαμε press σε όλο το γήπεδο (press=πίεση χωρίς φάουλ)
,το αποτέλεσμα ήταν να χρεωνόμαστε συνεχώς με φάουλ και η ακαδημία να έχει 10 εύστοχες βολές (19 εύστοχες σε όλο τον αγώνα/εκτέλεσε περίπου 30 βολές)
Και πάλι σκεφτήκαμε πως ήταν δικά μας λάθη
3.ΔΟΞΑ-ΔΡΟΣΙΑ 63-64
7η αγωνιστική 
Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και ενώ το σκορ είναι 62-49,επιστρέφουμε από time out και η Δροσιά κάνει το εκπληκτικό σερί 1-15 παίρνοντας έτσι και την νίκη.
Όμως αυτό το σερί δεν ήταν αποτέλεσμα συνεχόμενων τρίποντων,ούτε αποτέλεσμα πίεσης,κάνοντας κλεψίματα και βάζοντας εύκολους πόντους,αλλά,σύμφωνα με τον διαιτητή κάναμε συνεχώς βήματα στην επίθεση και συνεχόμενα φαουλ στην άμυνα,σταματώντας τον χρόνο δίνοντας βολές στον αντίπαλο (8 πόντους μόνο από τις εύστοχες βολες)όπως φαίνεται και από το φύλλο αγώνα στην φωτο.
Αυτή τη φόρα,όμως,δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε αποκλειστικά από τα δικά μας λάθη,είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι οι αποφάσεις του διαιτητή έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.
Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δεν μειώνουμε την προσπάθεια των αντιπάλων μας,που με τους περισσότερους έχουμε και προσωπικές σχέσεις’.
Εκ του Δ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ/ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou