Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Ανακοίνωση-απάντηση των Εκπ.Μπούκαλη για τον αγώνα με τα Φάλαρα

Σε ανακοίνωση-απάντηση προς τα Φάλαρα προχώρησαν τα Εκπ.Μπούκαλη με αφορμή τα όσα υποστήριξε η ομάδα της Στυλίδας για τον μεταξύ τους αγώνα της περασμένης Κυριακής και την ένσταση για τη μη χρησιμοποίηση παίκτη κάτω των 20 ετών από τη νικήτρια ομάδα.

‘Για την αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά τον αγώνα πρωταθλήματος Ανδρών της Β ΕΣΚΑΣΕ : ΓΣ ΦΑΛΑΡΑ-ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ,την 14/2/2016 .

Πριν την έναρξη του αγώνα στο Χαλκιοπούλειο ,ο προπονητής των ΦΑΛΑΡΩΝ έκανε γνωστό στον προπονητή του ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ πως δεν έχει στην αποστολή του, παίκτη γεννημένο από το 1995 και μετά που βάσει της γενικής προκήρυξης πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ υποχρεούται να αγωνιστεί καθ όλη τη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου .Σημειώνουμε εδώ , πως ο σύλλογος της Στυλίδας συμμετείχε στον Ε΄ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ περιόδου 2015-16.

Ο προπονητής του ΑΣΕΜ , τον παρέπεμψε τότε στο διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος αποφάσισε την διεξαγωγή του αγώνα .

Στο ημίχρονο διαπιστώθηκε ότι στην αποστολή των Φαλάρων υπήρχε αθλητής κάτω των είκοσι και μάλιστα καθόταν στον πάγκο της ομάδας .

Αντίθετα η ομάδα του ΑΣΕΜ πιστή στις αρχές και αξίες του αθλήματος και στα πλαίσια του fair play αγωνίστηκε με

<< μικρό παίκτη >> όπως ορίζει ο κανονισμός , σε όλο το Α΄ημίχρονο .

Από τα παραπάνω γίνεται φανερό πως ουδέποτε υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο προπονητών.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΓΣ ΦΑΛΑΡΑ, θίγουν αφενός των προπονητή και τους παίκτες του ΑΣΕΜ και αφετέρου την αξιοπιστία της διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Επειδή σαν ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ νοιώθουμε υπόλογοι στους γονείς και θέλουμε να αποτελούν τα λόγια και οι πράξεις μας πρότυπο στους αθλητές της ακαδημίας μας επιθυμούμε ένα υγιές και καθαρό πρωτάθλημα με τους ίδιους όρους και κανόνες για όλους .

Τέλος η διοίκηση του ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ζητά από τη διοίκηση του ΓΣ ΦΑΛΑΡΑ και τον προπονητή να ανακαλέσουν τις δηλώσεις του διαφορετικά επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της’.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Άρης Αμφίκλειας-Αλίαρτος 72-62 (video)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρης Αμφίκλειας-Αλίαρτος (photo album)

pannikolaou