Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Στα…όπλα η Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

 

Ο μαραθώνιος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ συνεχίζεται σήμερα με τη 14η αγωνιστική να περιλαμβάνει μεγάλα ντέρμπι σε κορυφή και ουρά της βαθμολογίας.

Αναμφίβολα, όλα τα φώτα θα πέσουν στο Σχηματάρι, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Λοκρό. Οι παίκτες του Τσαούση θα επιδιώξουν τη νίκη και αν είναι εφικτό ακόμα και την κάλυψη του -12 του πρώτου γύρου σε μια τελευταία απόπειρα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Από την άλλη πλευρά, ο Λοκρός με τον αέρα των 2 πόντων απόστασης από τον Ερμή, πάει σήμερα για το διπλό ώστε να βάλει πρόωρο τέλος στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Μεγάλο ματς και στην Αρτάκη, με τον Αλέξανδρο να θέλει τη νίκη στη μάχη της σωτηρίας, απέναντι στην Ιτέα που με τη σειρά της δεν αισθάνεται και ιδιαίτερα άνετα μετά την ήττα στην Άμφισσα που την έφερε πλέον μόλις μια  νίκη πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην Άμφισσα ο Μάκαρος με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας στο τοπικό ντέρμπι επί της Ιτέας, υποδέχεται σε κλίμα…Ευρωλίγκας με λέϊζερ και ηχητικά εφέ τον Άρη που ταξιδεύει καιρού επιτρέποντος στην Άμφισσα με σύνθεση ανάγκης.

Ο Τελεθριακός θέλει επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο την Ερέτρια που τώρα τελευταία κάνει πάλι…νερά, η Μαλεσίνα υποδέχεται το Ληλάντιο και τέλος η Αυλίδα αντιμετωπίζει στην έδρα της τον ουραγό Σύλλα.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:

15:00 Κλειστό Ιστιαίας ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ (Χαϊνά-Κάλφα)

15:30 Κλειστό Αυλίδας ΑΥΛΙΔΑ-ΣΥΛΛΑΣ (Χατζής-Μασλατζίδης Λ.)

17:00 Κλειστό Αρτάκης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΙΤΕΑ (Τσάλλας-Γερονικολός)

18:00 Κλειστό Μαλεσίνας ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Σπυρόπουλος-Μαμασούκα)

18:00 Κλειστό Άμφισσας ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ (Ντάνος-Χριστοδούλου)

18:00 Κλειστό Σχηματαρίου ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ-ΛΟΚΡΟΣ (Κοτσιμπός-Χουγιάζος)

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Εφήβων ο Χαντζής παρουσία Πιτίνο! (pics)

pannikolaou