Uncategorized Α2

Βασίλης Μπρατσιάκος:’Ήμασταν κακοί στις λεπτομέρειες’

Πρώτη ήττα για τον Γ.Σ.Κύμης, με τον Βασίλη Μπρατσιάκο να στέκεται στις δηλώσεις του στο τι δεν έκανε σωστά η ομάδα του, αλλά και στις πολλές απουσίες που ταλανίζουν τον Γυμναστικό, που έχει να παίξει κομπλέ από την 3η αγωνιστική. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαλκιδέου κόουτς στο eviabasket.gr: ‘Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανερυθραϊκό για την σπουδαία νίκη του. Χάσαμε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και εκεί εμείς ήμασταν πολύ κακοί. Σε ένα ματς που πάει στην παράταση και εκτός έδρας μάλιστα και εμείς έχουμε 23 λάθη έναντι 9 του αντιπάλου μας, χάνοντας παράλληλα και 10 ελεύθερες βολές, θέλει πολύ μεγάλη τύχη για να το κερδίσεις.

Εμάς ή τύχη μας έχει γυρίσει εδώ και πολύ καιρό την πλάτη. Από την 3η αγωνιστική μέσα στη Λευκάδα δεν καταφέραμε να δούμε την ομάδα μας πλήρη στο παρκέ. Ακόμη και σήμερα, που μετά από πολύ καιρό είδαμε τον Μιλόσεβιτς στο παρκέ και όσο έπαιζε είχαμε ασφαλή διαφορά στο ματς, η τύχη μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι για ένα ακόμα ματς αφού πάλι το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον δικέφαλο, δεν τον άφησε για πολύ ώρα στο παρκέ.

Έτσι χωρίς Μιλόσεβιτς-Κωνσταντακόπουλο δεν ήμασταν επιθετικού στα pick and roll, δεν δημιουργήσαμε τρανζίσιον καταστάσεις, δεν δημιουργήσαμε καταστάσεις ξεμαρκάριστου σουτ για τους σουτέρ μας, πήγαμε στο 5 εναντίον 5 και αυτό δεν είναι το δικό μας παιχνίδι.

Ακόμα όμως και έτσι, θα μπορούσαμε εμείς να είχαμε πάρει το ματς. Αλλά όλες οι λεπτομέρειες ήταν εις βάρος μας. Πρέπει να μας γίνει μάθημα η σημερινή ήττα, να δουλέψουμε με μεγαλύτερη αυταπάρνηση γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Ούτε χάνεται με μια ήττα, ούτε κερδίζεται με μια νίκη. Είναι ένας μαραθώνιος που τα συναισθήματα αλλάζουν παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί για να αντεπεξέλθουμε σε αυτά. Καλή συνέχεια στον Πανερυθραϊκό και εύχομαι να είναι το τελευταίο ματς που παίζουμε με απουσίες’.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou

A2 Elite League: Νίκη-πρόκριση στα playoffs! Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας 74-69

pannikolaou