Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΥΛΙΔΑ 69-64

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Νίκη-ανάσα!

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΥΛΙΔΑ 69-64

Μεγάλη νίκη για τον Μάκαρο στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία, με την ομάδα του Παπούλια να επικρατεί με 69-64 της Αυλίδας, μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την κούραση των παικτών του Τομαρά, πήραν μια μικρή διαφορά στο σκορ στο β΄ημίχρονο την οποία και διατήρησαν μέχρι τέλους φτάνοντας τελικά στη νίκη με 69-64, που τους δίνει άλλο αέρα για τον πρωταρχικό τους στόχο, που είναι η παραμονή στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Η Αυλίδα θα είχε καλύτερη τύχη αν δεν είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, με κυριότερες αυτές των Κατσούλα και Βασιλείου, με αποτέλεσμα ο Τομαράς να μην μπορέσει να ανοίξει το rotation και το βάρος να πέσει κατά κύριο λόγο σε Χατζηστάμου, Νασάκη και Τσίτση.

Στο ημίχρονο η ομάδα της Άμφισσας προηγήθηκε οριακά στο σκορ με 37-36, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια διαφορά 5 πόντων στη γ’ περίοδο, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 69-64.

Από τη δική του πλευρά, ο Ν.Παπούλιας είδε για πρώτη φορά φέτος τους Κακούση και Αμπλά να πιάνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους, ενώ σταθερή αξία για μια ακόμα αγωνιστική ήταν ο Μαμαρέλης με 13 (3) πόντους.

Διαιτητές: Τσάλας-Μαμασούκα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-19, 18-17, 16-13, 16-15.

ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ (Παπούλιας): Κακούσης 11 (3), Μαμαρέλης 13 (3), Οικονόμου 10, Κυριακίδης 6, Γίδας, Τσινταβής, Φουσέκης, Αμπλάς 21 (1), Λούπουλ, Σάβογλου, Ψιμούλης 4, Γιαννακόπουλος 4.

ΑΥΛΙΔΑ (Τομαράς): Αλεξάνδρου 7 (2), Ξετρίχης, Καρλής, Κούρτης 4, Χατζηστάμου 21 (2), Τσίτσης 10 (1), Νασάκης 22, Τζεβελέκος, Κωνσταντόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou