Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος: ‘Υπεύθυνοι αυτοί που ορίζουν τους διαιτητές’

Απογοητευμένος από την ήττα και κυρίως από τα σφυρίγματα του Λ.Μασλατζίδη ήταν ο κόουτς του Ληλαντίου Γιώργος Βελισσαράκος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:’Υπεύθυνοι για ότι συνέβη στην Αρτάκη δεν είναι αυτοί που σφύριζαν αλλά εκείνοι που τους όρισαν. Δεν γίνεται σε ένα αγώνα που αποτελεί τοπικό ντέρμπι να ορίζονται άπειροι διαιτητές.

Ο Μασλατζίδης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά για τέτοιους αγώνες δεν κάνει. Δεν μπορεί να παίρνει τα διπλά σφυρίγματα από την πρώτο διαιτητή.

Έχουμε πολλές διαφορές στον τρόπο προσέγγισης των αγώνων από τον Αλέξανδρο, ποστάρουμε στο παιχνίδι μας, αλλά φάουλ δεν πήραμε. Αντίθετα εμείς χρεωθήκαμε τα φάουλ, ο Βελισσαράκος έπαιξε μόλις 14′. 

Ο Αλέξανδρος έδωσε το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του, έπεσε από την… Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι. Διαχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία όλες τις συγκυρίες που προέκυψαν στον αγώνα και περνώντας μόλις μια φορά μπροστά πήρε και τον αγώνα.

Μια ομάδα που κυνηγάει στο σκορ και πιέζει σε όλο το γήπεδο δεν γίνεται να μην κάνει φάουλ.

Δεν γίνεται ο Γεδεών να μην κερδίσει ούτε ένα φάουλ, ο Γρηγοράκης να μην πάρει στην τελευταία περίοδο ούτε ένα φάουλ σε ντραϊβ.

Στο τέλος, σφύριξαν φάουλ που δεν έγινε, στα 20μ.

Δυστυχώς, βλέπω διαιτητές που δεν σέβονται ούτε εμένα, αλλά ούτε και την ομάδα μου’.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou