Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΕΡΕΤΡΙΑ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 41-46

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Κρίθηκε στις βολές!

ΕΡΕΤΡΙΑ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 41-46

Πρωταγωνίστριες οι άμυνες στο κλειστό της Αυλίδας, με τη Μαλεσίνα στο τέλος να παίρνει μεγάλης σημασίας νίκη με 41-46, σε ένα αγώνα θρίλερ, που κρίθηκε χάρη στην ψυχραιμία των φιλοξενουμένων από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Στην α’ περίοδο, η Ερέτρια με πίεση στα 3/4 του γηπέδου προσπάθησε και κατάφερε να κάνει δύσκολη τη ζωή των φιλοξενουμένων στο κατέβασμα της μπάλας.

Η αστοχία όμως από την περιφέρεια, δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Αναστασίου να πάρει προβάδισμα ασφαλείας στο σκορ.

Μετά το 13-13 της α’ περιόδου, η Ερέτρια κατάφερε να ξεφύγει προσωρινά ακόμα και με +8, αλλά γρήγορα η Μαλεσίνα αντέδρασε περνώντας μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 21-24.

Στο β’ ημίχρονο ο αγώνας πήγαινε πόντο-πόντο και όλα φαίνονταν πως θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες.

Με τρίποντο του Ευγενίου η Ερέτρια ισοφάρισε σε 40-40, με το ντέρμπι να πάει στις βολές, την Ερέτρια να χάνει τις περισσότερες και τη Μαλεσίνα να παίρνει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 41-46.

Οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν πάντως να είχαν καλύτερη τύχη στο ματς, αν ο Τσιρόπουλος που είναι top  για την κατηγορία, έπαιρνε περισσότερες προσπάθειες και δεν ήταν τόσο αλτρουιστής…

Διαιτητές: Παντελίδης-Χουγιάζος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-13, 8-11, 10-9, 10-13.

ΕΡΕΤΡΙΑ (Αναστασίου): Κοκκάλας 2, Παρασκευάς 3 (1), Ευγενίου 3 (1), Μακρύγιαννης 6 (2), Καρυστινός 5 (1), Κανάκης Αντ., Τσιρόπουλος 12 (2), Μπέλλος 2, Αγγελής, Κανάκης Κ. 1, Μπαλάκας, Ψαριανός 7.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Δαδίτσιος): Βέλλιος 9 (1), Κανακάρης 2, Βασιλείου, Μπέσιος, Παπακωνσταντίνου, Ιωακείμ 15 (1), Κατσαγάνης, Κατοπόδης 6, Καρφάκης, Βίγγος 3, Παπαδιάς 2, Ματζιώρης 9.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou