Α ΕΣΚΑΣΕ

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 66-61

Μέτρησε τις δυνάμεις της η ομάδα του Νίκου Παπούλια και σε ένα συναρπαστικό φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό της Ναυπάκτου, όπου μπορεί να έχασε από τον τοπικό ΠΑΣ με 66-61, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις, έχοντας μάλιστα τον έλεγχο του αγώνα για 39′.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό εκεί που οι παίκτες του ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των φιλοξενουμένων  φτάνοντας στο +5 και τη νίκη γοήτρου.

Η Άμφισσα έπαιξε καλό μπάσκετ, ήταν βελτιωμένη τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση σε σχέση με το φιλικό με τον Έσπερο στη Λαμία.

Επιπλέον οι νεαροί παίκτες του Νίκου Παπούλια, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και  έδειξαν αγωνιστικότητα φανερώνοντας πως μπορούν να βοηθήσουν ενεργά στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε 15 περίπου μέρες. Απών από το φιλικό παιχνίδι ήταν ο Γιαννακόπουλος. Στο ημίχρονο του αγώνα οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 36-36.

Ο Μάκαρος θα επιδιώξει να δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι το επόμενο Σαββατοκύριακο χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστός και ο αντίπαλος.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou