Uncategorized Γ ΕΣΚΑΣΕ

Με όνειρα και φιλοδοξίες η πρεμιέρα της Δροσιάς

 

Νέο ξεκίνημα για το μπάσκετ της Δροσιάς, με νέους ανθρώπους στο συμβούλιο, γεμάτους όρεξη για δουλειά, αλλά και αρκετούς καινούριους παίκτες που θέλουν να συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Σε αυτούς προσθέστε και την καλή μαγιά που υπάρχει από την περσινή χρονιά, με την Δροσιά να ξεκινάει με όνειρα για κάτι καλό φέτος, χωρίς να βάζει όρια στις φιλοδοξίες της, καθώς… τρώγοντας ανοίγει η όρεξη!ΔΡΟΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Χθες Δευτέρα, έγινε η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, με τον κόουτς Πέτρο Αργυρίου να έχει εκτός από τους παίκτες της περσινής ομάδας και τρεις ακόμα που αποκτήθηκαν στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, η Δροσιά απέκτησε τον Νίκο Βαρδάκη από την ΑΓΕ Χαλκίδας (1-2) τον Τάκη Τσαντσαράκη από τον Παπαθεοδώρου (3-4) αλλά και τον Δημήρτη Ρήγα από τον Ζέφυρο Ρόδου(4-5).

Ο Αργυρίου, σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στο αντρικό και σε αρκετούς έφηβους και παίδες που επίσης θα προπονεί, ενώ στις ακαδημίες της ομάδας προπονητής θα είναι ο Θανάσης Λασπάς.ΔΡΟΣΙΑ ΑΦΙΣΑ

 

 

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30/3-3/4)

pannikolaou