Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Με απουσίες η προετοιμασία του Άρη Θηβών

Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών για τον Άρη Θηβών, κάτι που έχει δημιουργήσει πονοκεφάλους στον Σωτήρη Γερμανό, που βλέπει την ομάδα του με ελλείψεις στην προετοιμασία, που ναι μεν είναι δικαιολογημένες, αλλά δεν παύει να είναι σημαντικές.

Αυτή την εβδομάδα, εκτός μάχης έχουν τεθεί στις περισσότερες προπονήσεις οι Χαρατσής, Μανώλας, Κλούρας, Σολομωνίδης λόγω υπηρεσιών, αλλά και ο στρατιώτης Φωτητζόγλου!

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Άρη όμως, έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Στέλιου Μπεκρή στη μέση, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για ένα 10ήμερο. Ο Μπεκρής (φωτο) είχε πρόβλημα στη μέση και παλιότερα όταν αγωνίζονταν με τον Κάδμο και υπάρχουν φόβοι για το αν θα μπορέσει να ακολουθήσει σε κανονικούς ρυθμούς την προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων”

Σήμερα στην προπόνηση, ο Σωτ.Γερμανός θα δοκιμάσει ένα παίκτη από ομάδα των Αθηνών και αν αφήσει καλές εντυπώσεις, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί.

Για το επόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί και το πρώτο φιλικό για τον Άρη, με αντίπαλο την Ιτέα στο κλειστό της Θήβας.

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou